Зингаревич се обърна към ботевистите: Няма да продам Ботев!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"На първо място искам да споделя, че нямам никакво намерение да продавам Ботев Пловдив. За последните три години такива предложения са ми били отправяни многократно, като всяко едно от тях е било отказвано."

Мажоритарният собственик на Ботев Пловдив Антон Зингаревич направи официално изявление до цялата “жълто-черна” общественост. Той увери запалянковците и всички свързани с тима, че ще направи всичко възможно, за да остави в миналото разочарованието им. Бизнесменът от Русия категорично подчерта, че няма да продаде клуба и ще вземе радикални решения в името на просперитета на Ботев.

Ето какво каза Зингаревич на феновете:  

„Уважаеми, ботевисти. В качеството си на мажоритарен собственик на футболен клуб Ботев Пловдив и с оглед последните събития, породили разбираемо напрежение сред жълто-черната общност, се обръщам към вас, за да ви уведомя за решенията, които взех:

На първо място искам да споделя, че нямам никакво намерение да продавам Ботев Пловдив. За последните три години такива предложения са ми били отправяни многократно, като всяко едно от тях е било отказвано.

Второ прекрасно разбирам какво означава Ботев за Пловдив, както и осъзнавам мястото, което в момента заема. Разбирам и своето място в създалата се ситуация, която съм решен да реша радикално.

Ще фокусирам изцяло вниманието си върху това да направя нужното Ботев Пловдив да заеме мястото, което му се полага, опирайки се на неговите традиции. С оглед на това държа да ви уведомя, че ще бъде направен цялостен анализ на работата на всички отдели и служители в клуба като всеки един от тях, който некачествено е свършил работата си, ще напусне клуба. Ще направя нужното вашето разочарование да остане в миналото и заедно да се радваме на бъдещите успехи на Ботев Пловдив“.