Панайотов: Изключително съм доволен от раздаването
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Много важно беше отборът да запише ценна победа, липсваше ни последните кръгове. Променихме малко начина на игра."

Новият треньор на ЦСКА 1948 Николай Панайотов, който успя да дебютира с победа изрази своето задоволство от случилото се срещу Етър. Според него тимът му успя да създаде достатъчно положения, за да реализира повече от едно попадение, но пропуските са изнервили двубоя.

„Как видях срещата? Радвам се, че отборът стартира добре. Бяхме агресивни от самото начало на мача, имахме контрола върху топката и наситихме средната им зона, където Етър се беше групирал добре. Създадохме достатъчно на брой ситуации да отбележим повече от един гол“, започна Панайотов.

„Не мисля, че сме предали случващото се на терена. Настана хаос с оглед статичните положения. Знаем, че Етър разчита на статичните положения. Това беше проблем. Многото пропуски направиха по-изнервен мача“, продължи новият наставник на “червените”

„Ние започнахме с фалшива деветка, тъй като имахме идея да вкараме още един човек между линиите. Това ни беше като идея. Така сме преценили и смятам, че не беше грешно“.

„Много важно беше отборът да запише ценна победа, липсваше ни последните кръгове. Променихме малко начина на игра. Изключително съм доволен от тяхното раздаване, тренировъчния процес. Надявам се така да продължат. Има голямо качество в отбора“.

„Георги Русев има мускулен проблем и затова го няма в групата. Решихме да го запазим. Трябва да запази начин, по който играем. Ако създаваме такива положения, трябва да ги отбелязваме. Резултатът можеше да е различен. Накрая всичко можеше да се случи“, завърши той.