Луканов: Трябват ни още точки и победи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нека всички заедно защитаваме цветовете на Етър", призова той.

Старши треньорът на Етър Емануел Луканов сподели очакванията си преди домакинството на Локомотив Пловдив.

Мачът между “виолетовите” и “смърфовете”, който ще се проведе на стадион “Ивайло” във Велико Търново, е утре и започва от 17:45 часа.

“Готови сме за важния мач с Локомотив Пловдив. Паузата дойде точно навреме, за да отдъхнем и съберем сили и да се подготвим за двубоя. Труден ще е, все пак играем с лидера в Първа лига, който е без загуба досега. Ние пък до момента нямаме победа на „Ивайло“. Така че и двата отбора ще търсят трите точки. Ще се опитаме да ги надхитрим, да бъдем разумни и да продължим с играта, която показахме и до този момент, да затвърдим резултата от предишния кръг срещу другия Локомотив. Ако наполовина свършим нещата като в София, може да се поздравим с успех”, заяви Луканов.

“Психологически сме добре, нашето представяне до момента беше основното, което ни държеше да продължим напред. Имахме недобри резултати, които не могат да се компенсират с една победа. Трябват ни още точки и победи. Не мога да кажа, че е имало бреме, което да тегне върху нас, но бе неприятно да гледам тима на това място и с тези точки. Трябваше този труд, който полагаме, да бъде възнаграден. Каквото и да говорим, трябва да трупаме точки и да „изравним кантара”, продължи той.

“Локомотив Пд е много силен отбор, страхотен колектив, с добър треньор, неслучайно са на това място. Трябва да подходим разумно. Уважение към всеки противник, но няма нищо притеснително, ще си търсим нашата победа и дано успеем”, добави наставникът на “виолетовите”.

“Когато се казва, че Велико Търново е футболен град, в основата на тази фраза са привържениците. Нека затвърдим това и феновете продължават да подкрепят отбора. Етър е един и е на този град Нека не бъдем негативни, а да подкрепяме футболистите, те заслужават абсолютната подкрепа на хората. Верните фенове, които обичат отбора си, го подкрепят и в лошо, и в добро. Нека всички заедно защитаваме цветовете на Етър”, завърши Емануел Луканов.