Любо Пенев доволен: Заслужено спечелихме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Браво на момчетата, това е посоката", обяви наставникът.

Старши треньорът на Хебър Пазарджик – Любослав Пенев, бе много доволен след първата победа на “гробарите” за новия сезон, която дойде у дома над Берое с 1:0.

“От трите мача, които изиграхме, това беше най-добрият ни и съвсем заслужено спечелихме. Можехме да вкараме още голове, но понякога не се получава. Играхме по-смело и агресивно и това дава резултат, което е важно”, анализира Пенев.

“Те си вярваха от самото начало, не само в този мач. Просто отношението трябва да е по-отговорно. Нещата днес се случиха както искахме. За червения картон бързо се случи ситуацията, не е лесно да играеш нито срещу 11, нито срещу 10, даже по някой път и срещу 9. Довършихме добре мача и сме доволни”, продължи Ел Голеадор.

“Винаги има върху какво да се работи. Доволен съм от момчетата, браво. Това е посоката. Ще искам винаги да вкарваме голове, защото иначе няма как да печелим точки. В случая един гол беше достатъчен. Не знам какво ще се случи, това не го решавам аз, в момента ме интересува състоянието на футболистите. Следващият мач е след доста дни и не го мисля”, завърши Любослав Пенев.