Добави коментар
"Към момента никой футболист няма да бъде трансфериран", разкри специалистът.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, сподели очакванията си преди визитата на Арда Кърджали в двубой от 6-ия кръг кръг на Първа лига.

Опитният наставник изрази мнение, че „червените“ се представят добре до момента, но целите трябва да продължат да бъдат високи.

Пенев също така изрази категорична позиция, че нито един футболист на ЦСКА 1948 няма да бъде продаван.

„Отиваме и се подготвяме за всеки един отделен мач. Контузени нямаме, имаме наказан – Охене, но имаме други футболисти и групата ще бъде точна. Всеки трябва да е наясно, че когато има шанс, трябва да се бори. Има голяма вероятност да видим Парвиз Умарбаев в игра. Мен ме интересуват всички футболисти и в процеса на работата се решава кой ще бъде в игра“, заяви Пенев.

„Има аномалии в много мачове. При ВАР се губи много време. Това не е нормално да се бави толкова. Да се играе десет минути и после спираме за пет. Хората от ВАР много по-бързо трябва да взимат решения. Не съм ОК с това нещо. Защо се бавят толкова? Не работи по еднакъв начин като в Европа, поне по отношение на времето, за което се взима решение“, смята наставникът на ЦСКА 1948.

„Един отбор, който иска да надгражда, винаги трябва да има нови попълнения. Един трансферен прозорец е възможност да надграждаме. Имаме добра група. Русев и Чочев се представят добре, но в тези случай те са реализаторите, а преди това има друга свършена работа и всеки гол е заслуга на целия отбор. Когато печелим, печелим всички, когато губим, губим всички. По принцип тренираме да започнем с 11. В някои от мачовете рано останахме с десет, но успяхме да играем добре и атакуващо и с човек по-малко.

„Трябва да държим линията на представяне. Няма гаранция, че ще се продължи така, но към момента се случва чрез работа. Защо не ЦСКА да спечели трофей, но да не избързваме. Искаме да играем още по-добър футбол и да стоим високо в класирането. Това не трябва да вкарва напрежение. Не само за Чочев, има и други оферти, но към момента никой няма да бъде трансфериран. Не искам тези момчета да се отклоняват от ритъма в момента. Мен ме радва, че футболистите се показват по най-добрия начин и има интерес към тях от други отбори“, каза Ел Голеадор.

„Аз не подценявам нито един съперник. Уважавам всички. Рано или късно отложените мачове ще се изиграят. След като правилникът го позволява, значи се отлагат. Виждаме една лека аномалия, че не зависи от другия клуб, а само от единия и БФС“, завърши Любослав Пенев.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 8 гласували