Любо Пенев след победата с 5:2: Хубаво е, че създаваме ситуации
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Започнахме ударно през втората част и постигнахме добър резултат", обяви опитният наставник.

Старши треньорът на Хебър Пазарджик – Любослав Пенев, логично бе щастлив след гръмката победа над Етър Велико Търново на стадион “Ивайло” с 5:2.

“Доволен съм и от играта, и от резултата. Създадохме ситуации и вкарахме голове. Това изграждаме и се получава, невинаги, разбира се. Трябва да сме реалисти. Хубаво е, че създаваме ситуации. Важно е старанието на футболистите. Не бива да мислим, че мачът е свършил. Започнахме ударно през втората част и постигнахме добър резултат”, коментира Пенев.

“Има си причини за негативна серия. Те не са свързани с нашата игра. Пауза има, но имаме да играем за Купата. Чакаме и часа за срещата. В събота живот и здраве ще имаме мач”, заяви Ел Голеадор.

“Всички се справят много добре. Когато вкараме и получаваме голове, винаги е виновен целият отбор. Не знам за какво насилие става при Николов, не знам какво вижда съдията. Критерият не е еднакъв. Това бе през целия мач. Кой е казал, че съм неспокоен? Продължавам в същата линия, съвсем нормално и спокоен”, завърши предводителят на Хебър.