Любо Пенев: Закъсняхме за мача през първото полувреме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Виждам къде са пропуските, не се отказваме и гоним високите цели"

Наставникът на Царско село Любослав Пенев не остана доволен от показаното от неговия тим през първото полувреме на мача с Черно море, който столичани загубиха с 0:1, като голът падна именно през първите 45 минути. “Късметът си е късмет, но за да ни последва той, трябва да си свършим работата. Казах им преди мача, а и на почивката също, мачът е две полувремена. А първото малко закъсняхме за мача. Казах им го на полувремето, от първата секунда трябва да играем. Не можахме да направим 90 силни минути.”

“Ние не се отказваме от високите цели, работата, която извършваме, е много добра. Концентрацията и психиката трябва да е на високо ниво. Казах им някои неща, но продължава да е същият отбор. Отборът не трябва да има две лица. Силното лице, от самото начало. Загубихме мача, поздравих победителите. Виждам къде са пропуските, не се отказваме и гоним високите цели”, каза още Ел Голеадор.

“Ще продължим да играем по същия начин, продължавам да изисквам агресивен футбол и да затрудняваме максимално противника в мача. Могат да пропуснат, може да не си я подадем, но ние трябва да се раздваме и полека ще надграждаме”, добави Пенев.