Люк Шоу е доволен от трансфера на Мейсън Маунт в Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Крайният бранител одобрява трансфера на сънародника си

Крайният бранител на Манчестър Юнайтед Люк Шоу сподели, че се радва да вижда бившия футболист на Челси – Мейсън Маунт, в червена фланелка. Двамата се познават отлично от лагерите с националния отбор на Англия, за които те редовно получават повиквателни.

„Честно казано, доста е странно да видя Маунт в Манчестър Юнайтед, но съм много щастлив, че той е с нас сега. Новодошлите продължават да опознават екипа и персонала. Този процес е много по-бърз, когато отборът играе мачове, отколкото по време на тренировка“, заяви Люк Шоу за британското издание Mirror.

Покупката на Маунт зарадва голяма част и от феновете на “червените дяволи”. Те са ентусиазирани от мисълта, че още една от звездите на техен пряк конкурент за място в топ 4 избра да акостира на “Олд Трафорд”. Единствените притеснения за момента около Маунт са свързани с моментната му форма и високата цена, която бе платена за него. Според думите на Шоу обаче място за притеснение няма и той бързо ще разгърне целия си потенциал с екипа на Манчестър Юнайтед.