Стана ясно кой спонсорира новобранеца в efbet лига Крумовград
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ръководството на клуба излезе с официална позиция

По-рано днес ръководството на първодивизионния тим – Крумовград публикува официално съобщение, в което разкри, кой издържа клуба. До това изявление се стигна след множеството спекулации в последните дни и различните конспиративни теории, които бяха публикувани.

Ето какво написаха от Крумовград:

“Във връзка със спекулативни медийни публикации от ФК Крумовград искаме да съобщим:

ФК Крумовград се управлява от Сдружение ФК Крумовград с председател Басри Саров и управителен съвет. Данните са публикувани в Търговския регистър и са достъпни за всички.

Клубът финансово се издържа от дарение на фирма “Дънди Прешъс Металс” към община Крумовград, рекламен договор за лого на екипа с най-голямата карго авиокомпания “Компас Карго Еърлайнс”, рекламен договор с ПИМК, както и множество рекламодатели, чиито лога са на Спортен комплекс “Никола Щерев – Старика”, където Крумовград домакинства.

Искаме да поясним, че имаме договор с ПФК Ботев за използване на официалния терен на базата за официалните мачове от еfbet Лига и мачовете от турнира за Купата на България. Имаме и договор за тренировъчен процес на базата на ФК Евроколеж в село Оризаре.

Апелираме към медиите да спрат със спекулативните твърдения за управлението на ФК Крумовград!

Всеки, който си позволи да тиражира невярна и заблуждаваща информация, ще носи отговорност по предвидения от закона ред!”.