Майкъла: Действието на ЦСКА с таблото в неделя беше некоректно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Георги Илиев похвали Али Соу и Георги Йомов за играта им при победата с 2:0

Бившият играч и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев разкритикува „армейците“ за решението на клуба, да не изпише името на ЦСКА 1948 в неделния сблъсък. Тогава на светлинното табло под името на ЦСКА бе изписано само „Гости“. Майкъла не пропусна да похвали Али Соу и Георги Йомов за представянето им при успеха с 2:0.

“Заслужена победа на ЦСКА! Али Соу беше разликата. Георги Йомов също се включи много добре, работи много и добре пасва на отбора. ЦСКА игра по-добре, беше по-класният тим, но нека не забравяме, че в ЦСКА 1948 играят само българи. ЦСКА 1948 беше по-слабият отбор, но се представи достойно.“

„Лошо впечатление ми направи това с таблото, не е коректно. Не е нормално да играят два ЦСКА един срещу друг, но след като е допуснато това нещо, трябва да има уважение. След като БФС е допуснал да има такъв отбор, не можеш да го лишиш от име на таблото. Не знам кой е взел такова решение, но не е колегиално, не е редно да си ЦСКА и да правиш това нещо. Така се решили обаче, има си директори. Това е мое мнение, разбира се. Не си спомням досега такова нещо да се беше случвало на “Армията”, заяви Майкъла пред Спортал.

„Не знам дали някога ще се стигне до обединение между двата клуба, но ЦСКА трябва да има един отбор. Този отбор е на “Армията” и е този, който е приет от феновете. Беше закупена емблемата, беше закупен автобус, това е. Трябва да има един ЦСКА“, добавя Илиев.