Maн Сити е фаворит, примамлив коефициент за Евертън за Топ 4
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мохамед Салах и Хари Кейн са с най-големи шансове за голмайсторския приз според букмейкърите

Пет кръга след старта на сезона Манчестър Сити продължава да е в средата на класирането на Висшата лига.

Успехът срещу Арсенал обаче накара букмейкърите да ги направят още по-изявен фаворит за спечелването на шампионската титла, още повече, че Гражданите са играли мач по-малко.

Водещият букмейкър Bet365 предлага коефициент 1.90 за Сити, докато шансовете на Ливърпул да защити трофея са оценени с 3.25. Ставката за титла, спечелена от Тотнъм Хотспър е 13.00, а от временният водач в класирането  Евертън – 23.00.

Карамелите показват доста стойностен футбол този сезон, а това ги прави съвсем реален претендент за място сред първите 4 в крайното класиране. Все още коефициентът на bet365 за подобно развитие е доста примамлив – 3.25.

Фаворити за голмайсторския приз продължават да са египетският стрелец на Ливърпул Мохамед Салах – коефициент 4.75 и таранът на Тотнъм Хотспър Хари Кейн – 5.00.

Хвърляйки поглед към започващата тази седмица надпревара в груповата фаза на Лига Европа, виждаме, че ЦСКА София е смятан абсолютен аутсайдер в своята група А.

Родният букмейкър Efbet смята, че италианският Рома е големият фаворит за първото място в потока, предлагайки коефициент 1.30 за подобна развръзка. Ставката за румънския първенец ЦФР Клуж е 9.25, за швейцарския Йънг Бойс – 9.75, а за българските “армейци” – 15.50.

В групата на Лудогорец, Efbet дава бонус и посочва английският Тотнъм като още по-сигурен победител, предлагайки коефициент 1.18. Шансовете на австрийския ЛАСК Линц да финишира на върха са оценени с 11.25, тези на тима от Разград – с 15.50, а в ролята на аутсайдер е белгийският Антверп – 18.50.