Ман Сити отмъщава на Байерн след трансфера на Уокър, взима Павар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изглежда Байерн все пак няма да може да задържи световния шампион в редиците си

Ръководството на Манчестър Сити е взело бързо решение да замени напускащия в посока Байерн Мюнхен Кайл Уокър, с играч именно от тима на баварците – Бенжамен Павар. Немския колос многократно опита да задържи французина в редиците си с нов договор, но той отказа всяка оферта. Подобно на Уокър, Павар има договор със своя отбор до 2024 година. Това може да накара Манчестър Сити и Байерн Мюнхен да обмислят евентуална размяна на двамата футболисти.

Само преди няколко часа днес стана ясно, че Кайл Уокър е дал съгласието си да се присъедини към Байерн Мюнхен. “Гражданите” обаче изглежда са знаели за намеренията на своя бранител и са изготвили стратегия в случай, че той наистина напусне “Етихад”. За тях размяната на Павар и Уокър изглежда като чудесна сделка, тъй като французинът е с шест години по-млад от английския национал, а двамата имат почти идентична цена.

“Гражданите” трябва обаче да действат бързо в сделката с Павар, тъй като той е следен и от други отбори. Към него интерес проявяват Барселона и Челси. За момента обаче никой от тези отбори не е изпратил официална оферта до Байерн Мюнхен.