Ман Сити с интересен план за осигуряването на средства за Пакета
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" искат да продадат Лапорт и Кансело и така да има сума, която да покрие разходите по трансфера на бразилския играч от Уест Хем.

Английският шампион Манчестър Сити ще направи опит да си осигури финансови средства за Лукас Пакета от Уест Хем, като продаде Аймерик Лапорт и Жоао Кансело преди края на трансферния прозорец за 100 милиона евро, съобщава “Football Insider”.

Както е известно, “гражданите” ще трябва да се бръкнат със сумата от 80 милиона евро, за да си осигурят услугите на играча на “чуковeте”.

Бразилският национал се очертава като топ цел за шампионите от Висшата лига, въпреки че те вече подписаха с Матео Ковачич от Челси през това лято.

Към състава на мениджъра Хосеп Гуардиола също бе добавен централният защитник Йошко Гвардиол и така Кансело и Лапорт са вече ненужни.

От “Етихад” загубиха доказани звезди в лицето на Илкай Гюндоган и Рияд Марез, докато преговорите за нов договор с Бернардо Силва продължават на фона на интерес от страна на ПСЖ, Барселона и тимове от Саудитска Арабия.

Именно поради тази причина от Манчестър Сити искат да се подсилят със звезден футболист и в радара е попаднал Лукас Пакета.