Ман Сити се присъединява към Ливърпул в преследването на Сане
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пеп Гуардиола обмисля сериозно дали да поиска от Манчестър Сити да привлече Лерой Сане

Според испанската медия Fichajes, германският национал Лерой Сане продължава да привлича огромен интерес от Висшата лига, тъй като Манчестър Сити вероятно ще се присъедини към битката за футболиста на Байерн. Ливърпул също се интересува от 27-годишното крило, като Юрген Клоп го смята за заместник на Мохамед Салах.

Твърди се, че желанието на Пеп Гуардиола също може да изиграе огромна роля в тази битка за подписа на Сане. Мнозина бяха шокирани от решението на Лирой Сане да напусне Манчестър Сити през лятото на 2020 г., за да се завърне в Германия. Прекарал доста време в тима на Шалке, 27-годишното крило реши да опита ново приключение с Байерн Мюнхен.

В ммента изглежда, че трансферът на Сане в Байерн е успешен като крилото има важна роля. Германският национал имаше фантастичен старт на сезона, като вече е вкарал осем гола в Бундеслигата. Следователно той е на път да направи най-добрия си сезон с баварците, но може ли да е последният му с немския шампион? Договорът на Сане изтича през 2025 г., което алармира някои от най-добрите отбори във Висшата лига.

Байерн Мюнхен се стреми да сключи нов договор със Сане, но не напредва в преговорите. Треньоръ на Ливърпул Юрген Клоп смята футблиста за идеален заместник на Мохамед Салах, който евентуално може да замине за ново приключение в Саудитска Арабия. “Червените” ще се сблъскат с конкуренцията на Ман Сити за подписа на Лерой Сане, след като Пеп Гуардиола е обмислил сериозно перспективата да върне футболиста на “Етихад”.