Ман Юнайтед и Тотнъм влизат в битка за уругвайски защитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата тима от Висшата лига искат да се подсилят с 24-годишния бранител Себастиан Касерес

Манчестър Юнайтед се присъединява към Тотнъм в преследването на Себастиан Касерес, като защитникът на Клуб Америка привлече огромен интерес от Европа след добрите си изяви в последно време.

Себастиан Касерес продължава да гради репутацията си в Южна Америка, след като си проправя път в уругвайския национален отбор на Марсело Биелса. Защитникът започна във всеки от последните четири мача на своята нация, включително победата над Бразилия по време на последната международна пауза. Акциите му незабавно се покачиха и много тимове в Англия забелязаха това. Уест Хем вече проявиха интерес, но има и други по-големи клубове. Съобщава се, че Тотнъм и Манчестър Юнайтед са го наблюдавали в последно време, като те са готови да отправят запитвания за евентуален трансфер.

Тотнъм вече прояви интерес към Касерес, като Анге Постекоглу иска нов централен защитник през януарския прозорец. Шпорите нямат дълбочинана позицията и всъщност нямат много възможности освен стартовото дуо Кристиан Ромеро и Мики ван де Вен.

Клуб Америка вече се готви за живот без своя защитник, тъй като знаят, че интересът от чужбина ще доведе до трансфер. Сега Манчестър Юнайтед също е в битката за Себастиан Касерес, като Ерик тен Хаг също търси нов централен бранител. Клубът е свързван с някои известни имена като Едмонд Тапсоба и Жан-Клер Тодибо, но те биха могли да обмислят оферта за 24-годишния южноамерикански защитник, ако условията са подходящи.