Sesame дава огромно предимство на Арсенал срещу Шефилд Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Топчиите" ще се стремят към седми успех във Висшата лига за сезона

Арсенал приема Шефилд Юнайтед днес от 17:00 ч. на “Емиратс” в среща от 10-ия кръг на английската Висша лига. Възпитаниците на Микел Артета преследват седми успех през сезона в първенството и са тотални фаворити за победата срещу “остриетата”. Актуалните sesame коефициенти Премиър Лийг дават огромно предимство на Арсенал. Ставката за победа на “топчиите” срещу Шефилд е 1.09, докато успех на “остриетата” е оценен на 30.99. Би било изненада на сезона, ако Шефилд триумфира на “Емиратс”.

Бяха прилични няколко седмици за Арсенал с домакинска победа над шампиона Манчестър Сити, точка срещу Челси и след това победа с 2:1 срещу Севиля в Шампионската лига във вторник. Артилеристите запазиха само една суха мрежа в последните си пет домакински мача и все пак не трябва да са подложени на голямо изпитание срещу Шефилд. Тъй като Арсенал притежава много атакуваща мош, домакините все пак трябва да са в състояние да бъдат постоянна заплаха за защитата на съперника.

Шефилд Юнайтед е на последното място в класирането на Висшата лига с 1 точка след 9 изиграни двубоя. Гостите не изглеждат като отбор, който може да се конкурира с повечето тимове в Премиър Лийг. Шефилд загуби само с един гол разлика от Ман Юнайтед в миналия кръг, но преди това отстъпи с два гола на Фулъм (1:3) и Уест Хем (0:2), както и загуба с 0:8 от Нюкасъл. Нищо добро не очаква “остриетата” при това пътуване до Лондон за мача с Арсенал, като коефициентите в Сезам предвиждат разгромно поражение за отбора.