Ман Юнайтед обмисля оферта за Ериксен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Солскяер не е убеден, че Хуан Мата е нужен на Червените дяволи при наличието на Грийнууд и Погба

Възродилият се Манчестър Юнайтед обмисля възможността да отправи оферта за халфа на Интер Кристиан Ериксен в последната седмица на трансферния прозорец, съобщава The Transfer Window.

Клубът от “Олд Трафорд” имаше сериозен интерес към бившия плеймейкър на Тотнъм още преди неговото преминаване в тима от Серия А, но тогава той предпочете да смени изцяло първенството.

Датският халф така и не успя да се наложи в състава на Антонио Конте и Червените дяволи ще опитат да се възползват от ситуацията, привличайки играча под наем за шест месеца.

В същото време мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че клубът все още не е убеден, че трябва да задържи Хуан Мата, който играе на същия пост.

“Решението за Хуан е винаги трудно,” коментира норвежецът. “Той има качества, когато играе допринася, вкарва голове. Но има други играчи, които се справят добре на неговите позиции като Мейсън Грийнууд и Пол Погба.

“Хуан допринася в цялата група, винаги е един от тези играчи, с които говоря и е трудно да го оставям извън състава, но, за съжаление, това е положението в момента. Все още не сме взели решение за него.”