Ман Юнайтед представи най-после Андре Онана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
След дълги преговори през настоящия летен трансферен прозорец вратарят вече е част от тима на Ерик тен Хаг.

Бившият вече страж на Интер – Андре Онана, бе представен официално като ново попълнение на Манчестър Юнайтед.

Контрактът на камерунеца с “червените дяволи” е до средата на 2028-ма година, като в него е записана и клауза за продължаването му с още една година.

През миналата кампания Онана, който ще играе на “Олд Трафорд” с номер 24, триумфира с Купата на Италия с „нерадзурите“ и игра във финала на Шампионска лига, който бе загубен от Манчестър Сити.

„Да се присъединя към Манчестър Юнайтед е невероятна чест и цял живот съм работил усилено, за да стигна до този момент, преодолявайки много препятствия по пътя. Да изляза на „Олд Трафорд“, за да защитавам вратата си и да допринасям за отбора, ще бъде още едно невероятно изживяване. Това е началото на едно ново пътуване за мен, с нови съотборници и нови амбиции, за които да се боря“, каза Онана.

„Манчестър Юнайтед има богата история на невероятни вратари и сега ще дам всичко от себе си, за да създам собственото си наследство през следващите години. Развълнуван съм от възможността да работя отново с Ерик тен Хаг и нямам търпение да изиграя ролята си в успеха, който знам, че е решен да постигна в този велик футболен клуб“, коментира още вратарят.