Ман Юнайтед продължи възхода си с класически успех над Уест Хем
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" сразиха "чуковете" и ги задминаха в класирането

Манчестър Юнайтед записа успех с 3:0 в домакинството на Уест Хем в среща от 23-ия кръг на Висшата лига. Алехандро Гарначо вкара два гола за “червените дяволи”, а един добави Расмус Хьойлунд.

Победата бе трета поредна победа за тима на Ерик тен Хаг. Отборът на Ман Юнайтед се изкачи на 6-ата позиция в класирането на Висшата лига с актив от 38 точки, докато Уест Хем остана седми с 36 пункта.

Манчестър Юнайтед изигра силен двубой и бе ефективен в нападение. Домакините поведоха в 23-ата минута чрез датския таран Расмус Хьойлунд. Младият нападател изработи много добре с попадението си, като с мощен удар не остави шансове на вратаря на съперника. За Хьойлунд това бе гол в четвърти пореден мач и започна да доказва, че трансферът му на ‘Олд Трафорд’ не е грешка.

През първото полувреме нямаше други попадения, като вратарят на домакините Андре Онана направи 2-3 спасявания, за да запази аванса на своя тим.

Четири минути след началото на втората част “червените дяволи” вкараха втори гол. Бруно Фернандеш намери Алехандро Гарначо и младият аржентинец се разписа за 2:0.

Отново Гарначо бе точен в 84-ата минута. Резервата Скот Мактоминей пусна добро подаване за крилото на “червените дяволи” и той прати топката във вратата на Ареола – 3:0.

Уест Хем отправи 20 удара към вратата на съперника в хода на мача, но така и не успя да вкара дори почетен гол на “Олд Трафорд”.