Ман Юнайтед следи бразилски талант от Палмейрас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" с интерес към 17-годишния халф Луис Гилерме

Според трансферния експерт Фабрицио Романо, Манчестър Юнайтед редовно следи бразилския талант Луис Гилерме. 17-годишният халф продължава да прогресира в тима на Палмейрас, като няколко други европейски клуба също се интересуват от него.

Манчестър Юнайтед държи под око някои от младите изгряващи звезди от Южна Америка за потенциални трансфери в бъдеще. Червените дяволи засилиха скаутската си дейност на континента, особено в Бразилия, където следят няколко играчи, за които вярват, че могат да им донесат успехи след години. Засега Манчестър Юнайтед не води преки преговори с клубове или агенти. Това обаче може да започне, след като имат пълна перспектива към кой играч биха искали да се насочат, като Луис Гилерме от Палмейрас се очертава като фаворит.

Към Гилерме имаше интерес от няколко други клуба. Испанският гранд Реал Мадрид следи прогреса му от януари заедно с петима други бразилски младежи. Испанските гиганти вече се споразумяха за сделка за още една от техните изгряващи звезди – Ендрик, като е възможно да последват примера с други младежи, които в момента играят там.

Фабрицио Романо потвърди информацията за скаутската дейност на Манчестър Юнайтед в Бразилия. Той информира, че са гледали Гилерме. Той също така каза, че пет други европейски отбора преследват 17-годишния халф на Палмейрас.

Манчестър Юнайтед има желание да подсили младежките си отбори с играчи, които биха могли да направят бърз скок в плановете им за първия отбор в бъдеще. Гилерме вече има опит в мъжкия отбор на Палмейрас, което може би е привлякло отбора от Висшата лига към 17-годишния талант.