google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" искат да задържат Ханибал Мейбри

Ръководството на Манчестър Юнайтед е стартирало преговори по подновяването на договора на младия си талант Ханибал Мейбри.

Тунизийският национал има договор с “червените дяволи” до края на настоящия сезон, но се представя силно през новия сезон и от Ман Юнайтед ще активират клаузата, която автоматично удължава договора на халфа до юни 2025 г.

Манчестър Юнайтед възнамерява да отправи оферта към Ханибал за нов 5-годишен договор, който да го задържи в клуба до 2029 година, твърдят медиите в Англия..

Ханибал премина на „Олд Трафорд“ през 2019 г., когато за него беше платена сумата от 10 милиона евро на френския клуб Монако. Тунизийският национал се усъвършенства в школата на Манчестър Юнайтед, като блестеше с изявите си в отборите до 18 и 21 години. През миналия сезон младежът бе преотстъпен под наем в Бирмингам.

През сезон 2023/24 Ханибал успя да се възползва от дадения му шанс в първия отбор, като взе участие в три двубоя, в които записа 187 минути, като успя да реализира и първия си гол в Премиър Лийг, отбелязвайки при поражението с 1:3 от Брайтън на “Олд Трафорд”.