Манчестър Сити е готов да засили интереса си към Лукас Пакета
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" ще вложат всички усилия, за да вземат 25-годишния атакуващ полузащитник на Уест Хем

Според информация на медията talkSPORT, Пеп Гуардиола има желание да разполага с Лукас Пакета в състава си. Манчестър Сити ще се опитат да подпишат с 25-годишния футболист, но все още не са близо до постигане на споразумение с Уест Хем. Сега обаче “гражданите” се стремят да засилят интереса си към бразилския национал, оценен на над 80 милиона паунда.

Манчестър Сити започна кампанията си 2023/24 във Висшата лига с комфортна победа с 3:0 срещу новака Бърнли. Въпреки че това беше чудесно начало за отбора на Пеп Гуардиола, в крайна сметка те претърпяха огромен удар. Кевин Де Бройне беше принуден да напусне поради контузия. И първите признаци показват, че той ще отсъства няколко седмици. След като белгийският национал вероятно ще остане в лазарета за известно време, Гуардиола сега отчаяно иска да има Пакета в редиците си. Манчестър Сити се опитваше да подпише с 25-годишния футболист още преди контузията на Де Бройне, а сега е готов да вложи повече усилия, за да го привлече.

Английският шампион изпрати оферта на стойност 70 милиона паунда по-рано тази седмица. Предложението на “небесносините” беше отхвърлено от Уест Хем. Въпреки това Ман Сити не смятат да се откажат. Те дори обмислят да предложат младия талант Коул Палмър в сделката за бразилския национал.