Манчестър Сити се прицели в Габри Вейга
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вденият от Пеп Гуардиола отбор има желание да подпише с испанския полузащитник

Габри Вейга се премести в Саудитска Арабия в началото на сезона в доста шокиращ трансфер, а Манчестър Сити може да му предложи път обратно в Европа. Информация от Fichajes твърди, че английският тим би бил готов да представи изгодно предложение за подпис на играча и той може да обмисли връщане обратно в Европа, като се има предвид, че не е напълно щастлив в Саудитска Арабия.

Вейга беше смятан за един от най-обещаващите млади таланти в испанския футбол по време на престоя си в Селта Виго и се очакваше да се присъедини към топ европейски клуб. В крайна сметка той се премести в Саудитска Арабия и остава да видим дали Манчестър Сити може да го върне в Европа.

Възможността да се присъедини към клуба от Висшата лига ще бъде привлекателно предложение за повечето играчи и 21-годишният Вейга със сигурност ще бъде привлечен от идеята да играе за носителя на Световната клубна титла. Пеп Гуардиола е изградил страхотен отбор в Манчестър Сити и Вейга би бил солидна придобивка. Той ще добави техническа класа и креативност към халфовата линия на Манчестър Сити и има качеството да успее в английския футбол и дори да се превърне в една от звездите на Висшата лига.