Манчестър Сити следи голям талант на Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" се прицелиха във Франческо Камарда

Според медията Fichajes, английският шампион Манчестър Сити обмисля трансфер на Франческо Камарда, изгряващия талант от академията на Милан. Италианският полузащитник прави страхотно впечатление с представянето си за отбора на “росонерите” до 1 9 г. Естествено, има множество топ клубове, които следват неговия прогрес, включително английския и европейски шампион.

Манчестър Сити последователно се фокусира върху подобряването на всички аспекти на своя клуб. Те не само са инвестирали значително в играчите от първия отбор, но също са един от малкото клубове в света, които постоянно произвеждат топ таланти от своята академия и дори реализират значителни печалби от продажби.

През изминалото лято Манчестър Сити продаде някои звезди от академията, включително изгряващия талант Коул Палмър. Само новото попълнение на Челси имаше натрупани мачове в първия отбор на Пеп Гуардиола, докато другите така и не стигнаха до първия отбор на Ман Сити.

“Гражданите” проучват възможността за привличането на Камарда, който е ценен високо в Италия. 15-годишният футболист наскоро вкара гол срещу oтбора на Нюкасъл Юнайтед до 19 г., като по този начин стана най-младият италиански голмайстор в историята на Младежката Шампионска лига. Камарда все още не е готов за мъжкия футбол, но Сити има интерес да го привлече и да го развие във футболист от световна класа.