Халф на Ливърпул: Постигнахме заслужена победа над Уест Хем
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Алексис Мак Алистър вярва, че Ливърпул е заслужил трите точки срещу "чуковете" в неделя благодарение на доминиращото представяне през второто полувреме

В неделя Ливърпул записа нова победа във Висшата лига, след като надви Уест Хем с 3:1, благодарение на головете на Мохамед Салах от дузпа, Дарвин Нунес и резервата Диого Жота. Аржентинският халф Алексис Мак Алистър се отличи с асистенция за попадението на Нунес. Този гол даде аванс на “червените” и ги постави на пътя на победата. Халфът бе щастлив от успеха и смята, че той е напълно заслужен.

“Заслужена победа. може би първото полувреме беше малко трудно. Справиха се наистина добре. Но през второто полувреме бяхме доминиращият отбор, така че наистина сме доволни от представянето и, разбира се, от резултата. Знаехме, че ще играят така. Те са отбор, който се защитава много и е много добър в контраатаките, така че вкарахме първия гол, но те тръгнаха. Те са много добър отбор, много корав отбор, но слава Богу, че победихме”, заяви Мак Алистър.

“Беше хубав пас. Видях, че Мо и Дарвин отиват отзад, така че просто трябваше да играя с топката, а Дарвин свърши останалото”, заяви аржентинският национал за своята асистенция.

“Наистина съм щастлив. Дом е фантастичен играч. Както Ендо и Райън, така и Къртис. Имаме много добри играчи и наистина ми харесва да играя с тях. Както казах, наистина ми е приятно да играя с тях и съм наистина щастлив, че съм тук”, сподели Алексис Мак Алистър за играта си със Собослай в средата на терена.