Английски клуб ще се пробва да вземе звезда на ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отбор от Чемпиъншип следи Тобиас Хайнц

Отбор от английската втора дивизия Чемпиъншип е набелязал звездата на ЦСКА – Тобиас Хайнц, според Ланкашър Телеграф. Тимът на Блекбърн ще се опита да привлече норвежкия футболист през зимата. Хайнц впечатлява с играта си за “червените” и е на радара на англисйкия тим.

Блекбърн се представя под очакванията през новия сезон. Отборът се намира 14-та позиция, като в осемте мача от началото е записал 3 победи. Според информациите пък ЦСКА няма да се раздели с Хайнц за по-малко от 4 милиона евро, така че Блекбърн ще трябва да извади сериозна сума за норвежеца.

Интерес към Хайнц от второто ниво на английския футбол имаше и преди да подпише с ЦСКА. Нямаше информация обаче кои клубове от Чемпиъншип напират за халфа.

Норвежецът бе закупен от ЦСКА срещу 600 000 евро, а при негова продажба “армейците” ще спечелят доста повече, което ще докаже, че неговият трансфер на “Армията” е бил много добър.

Хайнц се представя на високо ниво за ЦСКА, като в 9 двубоя от Първа лига през тази кампания е вкарал 3 гола и има 3 асистенции на името си.