Сираков взима важно решение за Жереми Петрис
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жереми Петрис ще бъде пратен в дубъла на "сините"

Босът на Левски Наско Сираков е взел важно решение за защитника Жереми Петрис. Бранителят ще бъде пратен в дублиращия отбор на “сините”, който се състезава в Трета лига. Причината за изгнанието на Петрис е бавещият се отговор на французина относно предложението за подписване на нов контракт с Левски.

Сираков е поставил ултиматум на 25-годишния футболист, който има срок от две седмици да сключи нов договор със „сините“. В противен случай френският футболист ще продължи да се готви на „Герена“, но с дублиращия отбор. Настоящият договор на Петрис изтича в края на сезона, а към него интерес има от Лудогорец.

В събота за мача с Етър, Жереми Петрис в последния момент отпадна от групата за двубоя. Счита се, че причината за това е здравословен проблем. Любопитното в случая е, че вчера Петрис се готви на пълни обороти.

Жереми Петрис игра пълни 90 минути в двубоите с Крумовград (2:2) и Пирин (2:0) преди срещата с Етър. Бранителят е взел участие в 7 двубоя в Първа лига този сезон, а през миналата кампания записа 26 мача за “сините”.