Манчестър Юнайтед без Каземиро при визитата на Фулъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилският халф няма да играе на "Крейвън Котидж"

След тежката загуба от Нюкасъл в сряда вечер в Купата на Лигата, отборът на Манчестър Юнайтед вече мисли за предстоящото гостуване на Фулъм във Висшата лига в събота. “Червените дяволи” ще бъдат без ключов футболист в срещата в Лондон. Дефанзивният халф Каземиро ще пропусне гостуването на “котиджърс” заради контузия, съобщи треньорът на тима Ерик тен Хаг.

Бразилският национал получи травма при поражението с 0:3 0т Нюкасъл. Той беше заменен принудително от Софиан Амрабат на полувремето. Ман Юнайтед пък сдаде трофея, след като победи именно “свраките” на финала през миналия сезон. Резултатът бе втори пореден негативен след загубата с 0:3 от Ман Сити в Премиър Лийг миналия уикенд.

“Той получи контузията точно преди почивката. Затова трябваше да го сменя. Ще изчакаме 24 часа, но със сигурност отпада за мача в събота”, коментира наставникът на “червените дяволи”.

Манчестър Юнайтед ще се стреми да се върне на победния път срещу Фулъм в събота. Срещата е от 14:30 ч. на “Крейвън Котидж” на 4-ти ноември.

Вижте всички новини за Манчестър Юнайтед