Микел Артета пое вината за поражението от Уест Хем
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Разочарован съм от себе си", каза треньорът на Арсенал след отпадането от Купата на Лигата

Микел Артета пое вината за поражението на Арсенал с 1:3 в Карабао Къп от Уест Хем, тъй като неговия ротиран състав не успя да се прдестави на ниво. Испанският мениджър направи шест промени в състава си за сблъсъка от четвъртия кръг, като започна с Деклан Райс на пейката при завръщането си срещу Уест Хем след летния трансфер в Северен Лондон.

Попаденията на на Мохамед Кудус и Джарод Боуен, последвани от ранен автогол на Бен Уайт, удариха тежко “топчиите” и те напускат Купата на Лигата, а Артета не скри разочарованието си.

„Много съм разочарован. Аз съм отговорен за това. Отпаднахме от купата, искахме да играем много различна игра и да се състезаваме”, заяви Артета.

„Играта пое в лоша посока заради първия гол, но трябва да видим много повече от отбора и да се преборим да спечелим”, добави треньорът.

„Разочарован съм от себе си. Искахме да играем по различен начин и не можахме да го направим. Всеки път, когато загубим, болката е налице. Трябва да използваме тази болка и това поражение, за да се подготвим по най-добрия начин за Нюкасъл в събота”, каза Артета.

Микел Артета съобщи още лоши новини за Арсенал след мача, като разкри, че Емил Смит Роу ще отсъства за няколко седмици.