Ювентус връща Матиас Суле на “Алианц Стейдиъм” през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинският футболист впечатлява с изявите си под наем за Фрозиноне

Ювентус обмисля да сложи край на наема на атакуващия халф Матиас Суле, който в момента защитава цветовете на Фрозиноне. 20-годишният футболист има пет гола и една асистенция в осем мача, като заби четири попадения в последните си три срещи и привлече вниманието на “старата госпожа”. Също така футболистът вече получи повиквателна и от националния тим на Аржентина.

На “Алианц Стейдиъм” виждат какво прави Суле и смятат да го върнат в отбора през януари, като вярват, че той може да помогне в борбата за призовите места. Няма яснота дали в контракта за отдаването на аржентинеца под наем във Фрозиноне има клауза, според която Юве да трябва да плати компенсация, ако си върне играча по-рано от договорената дата.

20-годишният нападател има право да представлява както Аржентина, така и Италия чрез своето гражданство, но все още няма мач за мъжки отбор за двете нации. Той е включен в списъка с предварителния състав на треньора на Аржентина Лионел Скалони за предстоящата международна пауза и може да направи своя дебют за “гаучосите”. Предстоящите мачове на Аржентина срещу Уругвай и Бразилия са квалификации за Световното първенство.