От Манчестър Юнайтед са изпратили оферта за нападател на Аталанта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Расмус Хьойлунд е следващата цел на Ерик тен Хаг

Ръководството на Манчестър Юнайтед е изпратило официална оферта за нападателя на Аталанта Расмус Хьойлунд, твърди Педро  Алмейда. Според информацията офертата е на стойност 38 милиона евро плюс добавени бонуси, с които може да се покачи до 45 милиона.

Тази оферта със сигурност може да накара ръководството на Аталанта да обмисли продажбата на таланта си. Преди седмици имаше слухове, според които италианците са отказали оферта от 35 милиона за Хьойлунд, но впоследствие стана ясно, че подобна оферта от страна на Юнайтед е нямало. Най-вероятно “червените дяволи” просто са проучвали с каква сума трябва да се разделят, за да привлекат Хьойлунд.

Разбира се, и двете страни знаят как да преговарят. В Манчестър са наясно, че тази оферта най-вероятно ще бъде отхвърлена, но с нея те дават заявка, че нямат намерение да плащат “луди” пари за норвежеца. Очаква се двете страни да се съгласят за трансфер на играча за сума от около 50 милиона евро. Това би удовлетворило Аталанта, тъй като в момента Хьойлунд е оценяван на 45 милиона от престижната платформа Transfermarkt.

В бъдеще може обаче и “червените дяволи” да се окажат победители в сделката. Причината за това е, че Хьойлунд е едва 20 годишен и се очаква цената му само да расте. В момента единствената граница за него и безспорния му талант е небето.