Манчестър Юнайтед е пред раздяла с проспериращ талант от школата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Брандън Уилиамс може би ще напусне "Олд Трафорд"

Крайният бранител на Манчестър Юнайтед – Брандън Уилиамс е пред раздяла с клуба, съобщава Фабрицио Романо. От англичанина се интересува Ипсуич, които ще опитат да го привлекат под наем. В договора обаче се очаква да има и откупна клауза, тъй като Уилиамс не влиза в плановете на Ерик тен Хаг и вече няма място в “Театъра на мечтите”.

Брандън е поредния качествен футболист, който излиза от школата на Манчестър Юнайтед. Той играе като ляв бек и бе капитан на отбора до 18 години на “червените дяволи”. Сега той се състезава за формацията до 22 години.

Уилиамс има едва няколко мача с първия отбор, в които остави смесени впечатления. Той винаги се раздава на терена до последната минута и е сред хората, които много добре осъзнават какво означава да носи екипа на Манчестър Юнайтед. За момента обаче на него му липсва нужната класа да измести футболисти като Люк Шоу и Тайрел Маласия, което е накарало Тен Хаг да го изпрати под наем. Това е втория сезон, който той ще прекара далеч от “Олд Трафорд”, след като през сезон 2021/2022 игра за Норич.