Кевин Трап: Ще подходим максимално сериозно към предстоящите срещи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стражът на Айнтрахт не иска съотборниците му да подценяват Левски

Спортният директор на Айнтрахт Франкфурт Маркус Крьоше сподели амбициите на клуба преди двубоя с Левски от квалификациите за Лигата на конференциите. Той очаква от играчите силно представяне в турнира, което включва излизане от груповата фаза и преодоляването на няколко съперника в елиминационната фаза.

“Искаме да се класираме в груповата фаза и да имаме успехи в нея. Не познаваме турнира, но ще се отнесем по същия начин, по който и към Шампионската лига през миналия сезон. Срещите в Европа винаги са специални и ги очакваме с нетърпение”, започна Крьоше.

Вратарят на тима Кевин Трап също изрази мнението си за предстоящия двубой.

“Мачовете в евротурнирите с този клуб винаги са специални. Редовно играем в Европа през последните години, но все още нямам усещането, че това е нормално тук. Не мисля, че някой от отбора може да си помисли, че участието в Лигата на конференциите не е достатъчно добро за нас. Ще подходим максимално сериозно към предстоящите срещи”.

По изказванията на двамата можем да направим извод, че в тима на Айнтрахт подценяват Левски, тъй като умовете на всички вече са насочени в периода след груповата фаза на турнира. Това може да даде чудесен шанс на “сините” да изненадат съперника си в утрешния двубой, който ще се играе пред препълнения стадион “Васил Левски”.