Залязваща звезда на Ман Юнайтед се притеснява за бъдещето си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ситуацията с Мейсън Грийнууд е много сложна

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд изпитва притеснения за намирането си на нов отбор след скандалите, които белязаха кариерата му през последната година. Преди дни стана ясно, че той вече няма да играе за “червените дяволи”, които взеха решение да го отстранят от състава си.

Веднага от тази ситуация обаче опитаха да се възползват клубовете от Саудитска Арабия. Те започнаха да се интересуват от Грийнууд и да обсъждат дали си заслужава да инвестират в него след като не е играл от доста време. Младокът обаче има притеснения, че клубовете от Саудитска Арабия ще започнат един по един да се отказват от него. Причината за това според Грийнууд е негово изказване, в което той заяви, че кариерата на Роналдо вече е “мъртва”, а както всички знаем мащабният проект в азиатската държава започна именно благодарение на португалеца.

Тези слухове обаче за момента остават само в главата на Грийнууд и няма информация тимовете от Саудитска Арабия да имат предубеждения относно нападателя.

Междуременно обаче Грийнууд има да взима и друго важно решение. Той е получил предложение да заиграе за националния отбор на Ямайка вместо за този на Англия, за да се откъсне по-лесно от проблемите си на Острова. Грийнууд има право да играе за Ямайка заради майка му, която е родена там.