Талант на Арсенал може да се озове в Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фоларин Балогун не желае да остане на "Емирейтс"

Младият футболист на Арсенал Фоларин Балогун е на прага да напусне Арсенал и смята да се присъедини към техните съперници от Челси, твърди Mirror. Тази новина създава вълнение и голям интерес сред футболните фенове, тъй като Арсенал и Челси са двата най-големи лондонски клуба и съперничеството между тях е доста голямо.

Балогун, който играе като нападател, бе част от младежкия отбор на Арсенал, където се отличи със своите голове и технически умения. Той прекара и няколко сезона под наем където остави много добри впечатления за себе си. Именно последния му сезон в Реймс е причината толкова клубове да се интересуват от него. Тогава той вкара 21 гола в 37 мача в Лига 1.

Този потенциален трансфер ще създаде голям интерес сред феновете на двата клуба. Остава да видим какво ще стане с него и как това ще влияе на взаимоотношенията между феновете на двата отбора през следващия сезон. По всяка вероятност ако подобна сделка бъде осъществена Балогун ще бъде враждебно посрещнат от феновете на Арсенал в следващите двубои, в които той се изправи срещу тях. Дали това обаче ще се случи ще стане ясно до края на трансферния прозорец.