Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид в битка за защитник на Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата гранда се прицелиха в 24-годишния бранител Алесандро Бастони

Според медията Fichajes, защитникът Алесандро Бастони може да предизвика голям интерес от Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид следващото лято. Интер наскоро сключи дългосрочен договор с 24-годишния италиански национал, а това може да им позволи да искат сериозна сума за неговите услуги.

В Европа има няколко класни централни защитници от калибъра на Алесандро Бастони. 24-годишният италиански национал израсна през последните няколко години, обучаван от двама страхотни италиански тактици – Антонио Конте и Симоне Индзаги. Той е стабилен в представянето си, като е любимец на феновете на Интер. Тревожно е обаче дългосрочното му бъдеще в клуба на фона на нарастващите финансови проблеми на “синьо-черните”.

Италианският футболист подписа договор с Интер до 2028 г. Въпреки подписването на този нов договор, заинтересованите клубове запазват интереса си. Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид са сред ухажорите на Бастони. Английският гранд търси нов централен защитник от началото на настоящия сезон. Има няколко забележителни имена в техния списък, включително Марк Гуехи и Жан-Клер Тодибо. Няма съмнение, че Бастони е по-утвърдено име от тези футболисти и си е изградил репутация.

Реал Мадрид също е на пазара за нов централен защитник, като Флорентино Перес иска да добави още една опция към състава на Анчелоти. Португалската звезда Антонио Силва е цел на “белия балет”, но тимът се интересува и от Бастони.