Манчестър Юнайтед изпраща офертата си за Хьойлунд до часове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" са твърдо решени да привлекат нападателя

Ръководството на Манчестър Юнайтед най-вероятно ще изпрати първата си официална оферта до Аталанта за правата на Расмус Хьойлунд днес. “Червените дяволи” вече договориха личните условия с играча, за когото е приоритет трансфер на “Олд Трафорд”.

Това обаче не е първия път, в който Юнайтед пита Аталанта за Хьойлунд. Манчестърци предложиха на италианския тим трима играча в замяна за Хьойлунд и се надяваха, че това ще бъде достатъчно, за да бъде осигурен третия трансфер за това лято. От Аталанта обаче категорично отхвърлиха тази идея и до официална оферта с подобни клаузи така и не се стигна.

Смята се, че сумата, която Аталанта иска, за да пусне Хьойлунд е 70 милиона евро. Най-вероятно обаче първата оферта на “червените дяволи” ще бъде доста по-ниска от тази сума и ще бъде отхвърлена. Според медиите на Острова предложението на Манчестър Юнайтед няма да надхвърля 45 милиона евро.

Тази обаче оферта най-вероятно ще даде на Аталанта представа каква сума са готови всъщност да платят семейство Глейзър за датчанина. От италианския тим в началото настояваха за 100 милиона за Хьойлунд, но впоследствие осъзнаха, че исканията им са нереалистични и свалиха цената.