Palms Bet дава предимство на Локо Пловдив в “железничарското” дерби
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Смърфовете" са фаворити, макар и да са гости

Тази вечер предстои да се изиграят поредни двубои от втория кръг на efbet лига. В една от срещите Хебър гостува във Варна на Черно море, а в другата, която ще бъде гвоздеят на вечерта Локомотив (София) посреща Локомотив (Пловдив) на стадиона в квартал Надежда.

Столичани се надяват да влязат в победна серия тази вечер, след като те победиха Ботев (Враца) в откриващия двубой от първенството, на когото те отново бяха домакини. Възпитаниците на Стойчо Стоев показаха солидна игра срещу врачани, но в представянето им можеха да бъдат открити и доста грешки, които най-вероятно се дължат на факта, че футболистите все още не са свикнали с методите на новия си наставник. Въпреки това обаче “железничарите” до момента дават заявка за още една успешна кампания.

Локо Пловдив, от друга страна, не успя да спечели първия си мач за сезона. “Смърфовете” завършиха при резултат 1:1 срещу вечния си съперник – Ботев Пловдив. Това обаче по никакъв начин не всява смут в редиците на пловдивчани, които са мотивирани да постигнат големи успехи през този сезон не само на терена, но и извън него. Както на повечето може би е известно, “смърфовете” полагат неимоверни усилия да реконструират стадиона си час по-скоро, за да може да бъде използван пълния му капацитет.

Според букмейкърът Palms Bet дербито ще бъде спечелено от Локо Пловдив. Коефициентът за това те да си тръгнат с трите точки от “Надежда” е 2.66, а това столичани да се поздравят с успеха 2.90. Равенството е със ставка 3.33.