Манчестър Юнайтед изпуска една от трансферните си цели
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Софиан Амрабат предпочита да играе в Ла Лига

Английският гранд Манчестър Юнайтед може да се провали в опита си да привлече мароканска звезда на Фиорентина Софиан Амрабат. Според информацията идваща от Ботуша Амрабат предпочита да премине в Ла Лига и дори е склонен да остане във Фиорентина, ако не получи оферта от испански отбор.

От Амрабат се интересува Барселона, тъй като иска да добави още повече качество към халфовата си линия след напускането ма Серхио Бускетс. Именно Барселона е и предпочитаната дестинация от мароканеца. За негово съжаление обаче финансовото положение на каталунците не им позволява да платят на Фиорентина сумата, която те искат за неговите права.

Точно това даваше надежди на Ерик тен Хаг, че Амрабат може да реши да стане част от неговия проект. За момента обаче шансовете това да се случи не са големи. Въпреки това “червените дяволи” ще продължат да наблюдават ситуацията с Амрабат и ще се опитат да го убедят да акостира на “Олд Трафорд”.

Амрабат е третата цел в списъка на Ерик тен Хаг за това лято. Нидерландецът вече сполучи с привличането на първите две – Мейсън Маунт и Андре Онана и сега се надява да се сдобие, както с Амрабат, така и с Расмус Хьойлунд от Атаанта. С тези покупки той вярва, че Манчестър Юнайтед може да се бори до последно за титлата във Висшата лига през следващия сезон.