Непреклонни! В Интер не са приели извинението на Лукаку
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Белгиецът е затворена страница за "нерадзурите"

Белгийският нападател Ромелу Лукаку е опитал да възстанови взаимоотношенията си с бившия си клуб Интер след като той вбеси всички в тима с действията си през това лято, твърди “Гадзета дело Спорт”. Според италианското издание обаче в Интер са непреклонни в позицията си и нямат намерение да продължават да си губят времето с Лукаку.

Причината за разрива в отношенията между двете страни бе решението на Лукаку да започне преговори с Ювентус преди няколко седмици. Това се случи само дни след като той заяви на ръководството на Интер, че желанието му е отново да премине за постоянно в състава на гранда от Милано. Това бе втора подобна постъпка за Лукаку, който преди това отново предаде Интер само, че заради Челси.

Според идващата от Ботуша информация, Лукаку се е свързал със съотборниците си и е поискал прошка за действията си. Те обаче не са били убедени, че завръщането на белгиеца в тима би било здравословно за атмосферата в съблекалнята на тима. Президентът на “нерадзурите” Стивън Жанг също споделя това мнение и няма намерение да прави нови опити да привлече Лукаку.

В момента ситуацията за белгиеца е много сложна, тъй като той все още не знае къде ще продължи кариерата си, а до началото на следващия сезон не остава много. Единствените опции пред него в момента са оставане в Челси и трансфер в Ювентус. Очаква се Лукаку да вземе важното решение в началото на следващия месец.