Манчестър Юнайтед не иска да продава Бруно Фернандеш
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът също не мисли за напускане

Според talkSPORT, Манчестър Юнайтед няма да разглежда никакви варианти за раздяла с Бруно Фернандеш. Клубът няма намерение дори да води преговори за евентуален трансфер на атакуващия полузащитник.

Португалецът вече е получил няколко оферти от Саудитска Арабия, но той ги е отхвърлил всичките, тъй като иска да остане в Манчестър Юнайтед и през следващия сезон. Клубовете от Саудитската лига предлагат огромни заплати като няколко футболиста от Висшата лига вече се запътиха натам, но изглежда Фернандес иска да продължи да се доказва в най-оспорвания шампионат в света.

Бруно Фернандеш беше втори капитан на Манчестър Юнайтед през миналия сезон. Вчера първият капитан на отбора – Хари Магуайър е бил информиран от треньора Ерик тен Хаг, че ще му бъде отнета лентата, като се очаква именно португалецът да стане главния капитан на ,, червените дяволи”. Това със сигурност би бил мотив на Фернандеш да остане в клуба.

Бруно не направи лош минал сезон като се отчете с 14 гола и 15 асистенции в 59 мача с екипа на Манчестър Юнайтед. Той беше една от основните единици в отбора на Ерик тен Хаг като се очаква предстоящият сезон да бъде още по-добър за него.