Манчестър Юнайтед не може да запази играта си за всичките 90 минути
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Липсата на постоянство е проблемът, от който страдаме. В големи части от мачовете правим правилните неща, но има моменти, в които се разконцентираме и не можем да ги преодолеем. Трябва да правим правилните неща, да бъдем постоянни, както бяхме преди"

Слабият старт на сезона на Манчестър Юнайтед може да бъде обяснен с липсата на постоянство и концентрация през всичките 90 минути на мача, което води до грешки в най-неподходящите моменти. Това заяви мениджърът на тима Ерик тен Хаг на пресконференцията си преди домакинството на Брентфорд в събота.

“Червените дяволи” правят най-слабия си старт от съществуването на Висшата лига, като загубиха четири пъти в първите си седем мача и с 9 точки заемат десето място в класирането. Освен това тимът загуби и два пъти в два мача в Шампионската лига, като само за последната седмица инкасира две поражения – от Кристъл Палас и от Галатасарай, у дома.

“Липсата на постоянство е проблемът, от който страдаме. В големи части от мачовете правим правилните неща, но има моменти, в които се разконцентираме и не можем да ги преодолеем. Трябва да правим правилните неща, да бъдем постоянни, както бяхме преди”, каза Тен Хаг.

Той добави, че е говорил с играчите и се надява те да покажат не само нужното постоянство, но и лидерски качества.

Той говори и за представянето на Маркъс Рашфорд, който има само един гол в девет мача от началото на сезона.

“Маркъс се нуждае от малко инерция и головете ще завалят. Нормално е той да не се представя на едно и също ниво винаги, но всички сме наясно с неговите качества. Опонентите ни също ги знаят. Ако той прави правилните неща и отборът също, головете му несъмнено ще дойдат”, обясни Тен Хаг.

Тен Хаг завърши пресконференцията си с новината, че Антони е готов за титуляр, докато Джейдън Санчо и Серхио Регилон остават аут за двубоя.

Вижте още: новини Манчестър Юнайтед