Манчестър Юнайтед планира да привлече футболист на Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският гранд се интересува от 26-годишния американски нападател Кристиан Пулишич

Кристиан Пулишич е обект на интерес от страна на Манчестър Юнайтед, пише италианска медия, приближена до Милан. “Червените дяволи” се стремят да подсилят атаката си през следващата година, като подпишат с универсален футболист. Играчът на Милан е в трансферните планове на английския гранд, който е готов да направи оферта на стойност 55 милиона евро, за да осигури услугите му.

Кристиан Пулишич се утвърди като един от най-добрите играчи в италианската Серия А, откакто се присъедини към Милан от Челси през юли 2023 г. Националът на САЩ не успя да покаже най-добрата си игра в клуба от Западен Лондон, въпреки стабилното начало на престоя си на “Стамфорд Бридж”.

Универсалният 26-годишен играч обаче възвърна формата си в Милан. Той бързо се превърна в ключова фигура за ‘червено-черните’. През сезон 2024/25 той има 5 гола и 2 асистенции в 9 мача във всички турнири. Доброто представяне на Пулишич е забелязано от Ман Юнайтед.

Интересът на Манчестър Юнайтед към Кристиан Пулишич има смисъл. На крилото Амад Диало и Алехандро Гарначо обещават светло бъдеще, но “червените дяволи” искат опитен и класен играч. Затова Пулишич се очертава като важна цел за Манчестър Юнайтед, имайки предвид подвизите му за Милан в Серия А и европейските клубни турнири.