Манчестър Юнайтед се насочва към Райън Гравенберх
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" са свързвани с трансфер на 21-годишния нидерландски халф

Манчестър Юнайтед е отправил запитване за нидерландския национал Райън Гравенберх. Големият съперник на “червените дяволи” Ливърпул също е свързван с 21-годишния играч и ще бъде интересно да се види дали Юнайтед могат да спечелят надпреварата за неговия подпис.

Гравенберх се бореше за редовно игрово време в Бундеслигата през миналия сезон в тима на Байерн Мюнхен. Той трябва да играе по-редовно на този етап от кариерата си, така че отдалечаването от германския клуб може да бъде добро за неговото развитие.

Райън Гравенберх има потенциала да се развие в играч от най-висока класа и 21-годишният футболист ще бъде нетърпелив да се присъедини към клуб, където ще получава шанс за изява. Ако Манчестър Юнайтед и Ливърпул могат да му обещаят редовни действия в първия отбор, нидерландецът вероятно ще бъде изкушен да завърши трансфера това лято.

И двата клуба имат финансовия ресурс да изкушат Байерн Мюнхен да продаде полузащитника и ще бъде интересно да видим как ще се развие ситуацията. Гравенберх беше високо ценен по време на престоя си в Аякс като мениджърът на “червените дяволи” Ерик тен Хаг познава много добре неговите силни страни.