Нюкасъл набеляза талантлив защитник на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свраките" с интерес към младия бранител Люис Хол

Нюкасъл ще опита да се подсили за сезон 2023/24 с младия брамител на Челси Люис Хол, пишат медиите на Острова. „Свраките“ са се срещнали с агентите на 18-годишния краен бранител, за да уточнят лините му условия, след което ще отправят оферта към Челси за закупуване на правата на футболиста.

До момента Люис Хол има 12 мача за първия отбор на Челси. Освен в защитата, той е способен да играе с успех като ляв краен халф, а също така и като дефанзивен халф. Футболистът прави дебют като 17-годишен при успеха с 5:1 за турнира ФА Къп срещу тима на Честърфилд.

Нюкасъл до момента привлече три сериозни имена – Сандро Тонали, Харви Барнс и Тино Ливраменто. Ако се подсили и с Хол, то за четиримата разходите ще скочат на 125 млн. паунда, а са получили 30 милиона паунда за трансфера на Ален Сен-Максимен в Ал Ахли.

Още преди края на сезон 2022/23, мениджърът на Нюкасъл Еди Хау ясно заяви, че на пазара ще иска да добави повече качество към състава, а не на количеството. Привлечените Сандро Тонали и Харви Барнс се представиха много добре при убедителната победа с 5:1 над Астън Вила миналата събота на старта на сезона в Премиър Лийг през миналия уикенд.