Манчестър Юнайтед ще се опита да привлече играч на Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Федерико Димарко е трансферна цел на "червените дяволи"

Според информация на Calciomercato, италианският национал Федерико Димарко се е появил на радара на Манчестър Юнайтед, тъй като Ерик тен Хаг харесва звездата на Интер. “Нерадзурите” нямат интерес да продадат италианския защитник, освен ако кандидатите не покрият исканата цена от 50 милиона евро.

Федерико Димарко е откритие в този отбор на Интер Милано и остави значителна следа в клуба. Симоне Индзаги успя да оползотвори добре таланта му и да превърне бранителя в ляво крило в своята формация. Димарко започна силно третия си сезон с Интер Милано и 25-годишният футболист очаква да има още една звездна кампания. Миналия сезон той помогна на клуба да стигне до финала на Шампионската лига на УЕФА, а този път ще иска да спечели трофеи.

Въпреки че някои от най-добрите клубове се интересуват от Димарко, Интер може да устои на оферти през януарския прозорец. Всъщност те планират да предложат нов договор на играча, който би удвоил неговата заплата от 2 милиона евро на година. Димарко изглежда много щастлив в клуба и вероятно ще подпише нов договор, въпреки че знае, че някои от клубовете следят отблизо. ПСЖ е сред тях, а сега и Манчестър Юнайтед се интересува от него.

Ерик тен Хаг обмисля промени в лявата част на защитата си, което може да насочи към привличането или на нов ляв бек, или на централен защитник. “Червените дяволи” имат някои проблеми с контузени леви бекове, като Люк Шоу и Тирел Маласия все още не са се завърнали на терена.

Вижте още от: трансферни новини Манчестър Юнайтед