Манчестър Юнайтед ще се опита да привлече португалски защитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" ще преговарят с Уулвърхемптън за крайния бранител Нелсон Семедо

Според информация на медията Football Insider, португалският национал Нелсон Семедо е обект на интерес от страна на Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” са се свързали с Уулвърхемптън за евентуален трансфер на португалския краен защитник, който се присъедини към “вълците” преди 3 години.

Нелсон Семедо е възпитаник на младежката дивизия на Бенфика. Той излезе на футболната сцена по време на престоя си в първия отбор на португалския клуб. И прогресът на Семедо му спечели трансфер в Барселона преди половин дузина години. Но 29-годишният футболист не успя да се утвърди на Камп Ноу, като “блаугранас” го продадха на Уулвс в сделка на стойност до 37 милиона паунда.

Футболистът има над 100 мача за Уулвърхемптън, като е записал 2 гола и 4 асистенци. Сега Семедо се очертава като изненадваща цел за Манчестър Юнайтед това лято. Активността на Манчестър Юнайтед на пазара се забави през последните няколко дни. Червените дяволи се нуждаят от още попълнения, особено в средата на терена и отбраната.

Португалският краен защитник има договор с Уулвс до лятото на 2025 г. “Вълците” вероятно ще поискат близо 37 милиона, които са платили на Барселона, за да се разделят с него.