Манчестър Юнайтед взе решение за ветеран
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джони Еванс ще остане на "Олд Трафорд"

Ръководството на Манчестър Юнайтед е взело решение да предложи постоянен договор на бранителя Джони Еванс, твърди “Telegraph”. Той премина в Манчестър през лятото под наем за един сезон, като целта на този наем бе той да поддържа форма докато си намери нов отбор, след като договорът му с Лестър изтече.

Еванс прекара на “Олд Трафорд” девет години – в периода между 2006-та и 2015-та година. Северноирландецът е продукт на академията на “червените дяволи”, което го прави още по-специален за феновете.

Ерик тен Хаг очаква от Джони Еванс да помага на младите играчи в съблекалнята с богатия си опит. Бранителят има немалко мачове във Висшата лига и може да се похвали с трофей от елита на Англия, ФА Къп, Купа на лигата и Шампионска лига. От него не се очаква да играе често в мачовете от Премиър Лийг, но не е изключено да запише няколко участия в мачовете от купите на страната.

Договорът на Еванс ще бъде за един сезон, след което той отново ще бъде свободен агент и ще трябва да си намери нов отбор, който най-вероятно ще бъде и последният в кариерата му, тъй като той вече е 35-годишен.