Манджукич и Тонали са под въпрос за дербито с Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не ни провървя с жребия, трудно ще бъде, но трябва да играем", заяви Стефано Пиоли

Сандро Тонали и новото попълнение на Милан Марио Манджукич може да пропуснат двубоя с Интер от 1/4-финалите за Купата на Италия, призна наставникът на „росонерите“ Стефано Пиоли. Хърватинът дебютира за Милан при домакинската загуба с 0:3 от Аталанта в 19-ия кръг на Серия „А“, когато замени Кастийехо в 70-ата минута.

“В момента се интересуваме единствено от мача с Интер за Купата на Италия, това е важен мач. Серия “А” е съвсем друга история, следващото дерби е след месец, а преди това има други важни срещи. Играем с опасен съперник и трябва да победим след поражението от Аталанта за първенство с 0:3. Стремим се към спечелването на трофея от турнира за Купата на Италия”, заяви Пиоли преди двубоя с Интер, който ще се играе във вторник, 26 януари, от 21:45 часа българско време.

“Не ни провървя с жребия, трудно ще бъде, но трябва да играем. Бенасер се чувства добре, но не може да играе до двубоя с Болоня на 30 януари, Чалханоглу още не е готов. Проблеми имат още Манджукич, Тонали също, но ще се надяваме те да са на линия за мача”, добави Пиоли пред клубната телевизия на „росонерите”.