Манджукич успокои феновете на Милан: Във форма съм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако отборът продължава да се хвърля така, както го направи в последните няколко мача, титлата ще бъде постигната по-лесно"

Нападателят на Милан Марио Манджукич заяви, че феновете на „росонерите“ не трябва да се притесняват за физическото му състояние, въпреки че половин година беше без отбор. Хърватинът се присъедини към италианския гранд във вторник.

“През последните няколко месеца тренирах усилено и ако не се чувствах готов за игра, нямаше изобщо да приема офертата на толкова голям клуб като Милан. Да, ще ми бъдат нужни няколко дни да опозная отбора, но съм готов за игра и в момента. Не се притеснявайте за мен, във форма съм”, разкри Манджукич.

Хърватинът има четири титли от престоя си в Ювентус и изрази надежда да спечели петата си с отбора на Милан. „Росонерите“ са лидер в класирането на Серия „А“ с три точки предина пред втория Интер. “Има още много време до края на сезона, но ако отборът продължава да се хвърля така, както го направи в последните няколко мача, целта ще бъде постигната по-лесно”, добавя нападателят.